Her kan du finne de mest stilte spørsmålene om Miniklubb. Hvis du opplever vanskeligheter i forbindelse med spillet, kan du med stor sannsynlighet finne løsningen her. Hvis dette ikke er tilfellet, er du alltid velkommen til å kontakte oss på admin@miniklubb.no.


Jeg kommer ikke inn på spillet i Miniklubb, hva ska jeg gjøre?
Er Miniklubb trygt for mitt barn?
Glemt passord?
Må man bruke en spesiell nettleserfor å spille Miniklubb?
Kommer dere til å sende meg søppel-e-post?
Jeg har problemer / spørsmål til Miniklubb. Hvem skal jeg kontakte?
Hvem har utviklet Miniklubb?Jeg kommer ikke inn på spillet i Miniklubb, hva ska jeg gjøre?

Først må du kontrollere at din nettleser er oppdatert til den nyeste versjonen. Miniklubb er laget i Flash og krever Flash Player 10 for å fungere. Hvis Flash Player ikke allerede er installert i din nettleser, kan du hente den nyeste versjonen gratis her: http://get.adobe.com/flashplayer/. Husk å stenge og starte nettleseren på nytt etter du har installert.

Er Miniklubb trygt for mitt barn?

Ja. Vi har en meget høy sikkerhetsstandard for barn i Miniklubb. Her er det ingen som kan kontakte eller kommunisere med ditt barn.

Glemt passord?

Hvis du glemmer passordet for Miniklubb kan du opprette et nytt passord:
Endre passordet

Må man bruke en spesiell nettleserfor å spille Miniklubb?

Nei. Miniklubb støttes av alle de mest brukte nettleserne. Det kan likevel være viktig å benytte den nyeste versjonen. Hvis du for eksempel har Internet Explorer 6.x, kan det være lurt å oppdatere til en nyere – for eksempel 8.x. Ettersom Miniklubb er laget i Flash, må nettleseren du bruker, ha installert Flash Player. Her kan du hente den siste versjonen av Flash Player (gratis): http://get.adobe.com/flashplayer/.

Kommer dere til å sende meg søppel-e-post?

Nei. Miniklubb vil aldri sende søppelpost (spam) til din e-post. Vi vil heller ikke gi videre din e-postadresse til andre. Som medlem av Miniklubb mottar du jevnlig en e-post som inneholder en Foreldrerapport. Denne tjenesten er gratis og kan når som helst avsluttes på Foreldresiden.

Jeg har problemer / spørsmål til Miniklubb. Hvem skal jeg kontakte?

Hvis du savner svar på dine spørsmål, er du alltid velkommen til å skrive en e-post til oss på: admin@miniklubb.no

Hvem har utviklet Miniklubb?

Miniklubb er et barnespill utviklet av Divine Aps i Køpenhavn, Danmark og er inntil videre lansert i Norden på dansk, svensk og norsk og derutover i Holland. Teamet bak Divine er sammensatt av erfarne spillutviklere fra den danske spillbransje.

Divine Aps har ingått samarbeidsavtale med Cartoon Network omkring markedsføring av Miniklubb.