Her kan du finne de mest stilte spørsmålene om Miniklubb. Hvis du opplever vanskeligheter i forbindelse med spillet, kan du med stor sannsynlighet finne løsningen her. Hvis dette ikke er tilfellet, er du alltid velkommen til å kontakte oss på admin@miniklubb.no.


Jeg kommer ikke inn på spillet i Miniklubb, hva ska jeg gjøre?
Er Miniklubb trygt for mitt barn?
Glemt passord?
Må man bruke en spesiell nettleserfor å spille Miniklubb?
Kommer dere til å sende meg søppel-e-post?
Jeg har problemer / spørsmål til Miniklubb. Hvem skal jeg kontakte?
Hvem har utviklet Miniklubb?
Hvordan laster jeg ned Miniklubb appen og åpner oppgavene?Jeg kommer ikke inn på spillet i Miniklubb, hva ska jeg gjøre?

Først må du kontrollere at din nettleser er oppdatert til den nyeste versjonen. Miniklubb er laget i Flash og krever Flash Player 10 for å fungere. Hvis Flash Player ikke allerede er installert i din nettleser, kan du hente den nyeste versjonen gratis her: http://get.adobe.com/flashplayer/. Husk å stenge og starte nettleseren på nytt etter du har installert.

Er Miniklubb trygt for mitt barn?

Ja. Vi har en meget høy sikkerhetsstandard for barn i Miniklubb. Her er det ingen som kan kontakte eller kommunisere med ditt barn.

Glemt passord?

Hvis du glemmer passordet for Miniklubb kan du opprette et nytt passord:
Endre passordet

Må man bruke en spesiell nettleserfor å spille Miniklubb?

Nei. Miniklubb støttes av alle de mest brukte nettleserne. Det kan likevel være viktig å benytte den nyeste versjonen. Hvis du for eksempel har Internet Explorer 6.x, kan det være lurt å oppdatere til en nyere – for eksempel 8.x. Ettersom Miniklubb er laget i Flash, må nettleseren du bruker, ha installert Flash Player. Her kan du hente den siste versjonen av Flash Player (gratis): http://get.adobe.com/flashplayer/.

Kommer dere til å sende meg søppel-e-post?

Nei. Miniklubb vil aldri sende søppelpost (spam) til din e-post. Vi vil heller ikke gi videre din e-postadresse til andre. Som medlem av Miniklubb mottar du jevnlig en e-post som inneholder en Foreldrerapport. Denne tjenesten er gratis og kan når som helst avsluttes på Foreldresiden.

Jeg har problemer / spørsmål til Miniklubb. Hvem skal jeg kontakte?

Hvis du savner svar på dine spørsmål, er du alltid velkommen til å skrive en e-post til oss på: admin@miniklubb.no

Hvem har utviklet Miniklubb?

Miniklubb er et barnespill utviklet av Divine Aps i Køpenhavn, Danmark og er inntil videre lansert i Norden på dansk, svensk og norsk og derutover i Holland. Teamet bak Divine er sammensatt av erfarne spillutviklere fra den danske spillbransje.

Divine Aps har ingått samarbeidsavtale med Cartoon Network omkring markedsføring av Miniklubb.

Hvordan laster jeg ned Miniklubb appen og åpner oppgavene?

Miniklubb appen kan bli lastet ned gratis i AppStore og på GooglePlay. Siden vi har mange forskjellige Miniklubb apper, er det vikig at du bare laster ned "Miniklubb Lite", som er gratis. Miniklubb Lite inneholder alle våre oppgaver.

Vennligst bruk følgende linker:
Last ned Miniklubb Lite for iPad & iPhone
Last ned Miniklubb Lite for Android

Første gang du starter appen, vil noen oppgaver være lukket. For å få tilgang til disse må du først logge inn på Foreldreområdet, som er inne i appen, med ditt Miniklubb brukernavn (e-postadressen) og passord. Deretter kan alle oppgaver spilles.