Miniklubb hjelper barnet til en god skolestart

Mange foreldre kjenner situasjonen der deres barn sitter mange timer foran PC-en og spiller underholdende, men også veldig enkle spill på Internett. Dessverre har barna sjelden stort utbytte av disse spillene, og for foreldrene kan det være vanskelig å vite hvor mye barna bør spille og hvilke spillsom egentlig er ”bra” for barna.

Miniklubb er til nytte for både foreldre og barn. Det er et interaktivt læreunivers som øker barnets kunnskap og samtidig gjør barnet fortrolig med Internett som medium og med PC-en.

Læring kombinert med lek

I Miniklubb får barnet en balansert spillopplevelse, hvor læring kombineres med lek. Læring blir morsomt, og barnet belønnes og motiveres hele tiden av spilluniverset. Miniklubb er mye mer enn bare oppgaveløsning, men tilgangen til de mer underholdende opplevelsene går gjennom oppgaveløsning, hvor barnet tjener opp Perler og Gullmynter. Det er denne ”oppsparingen” som barnet kan bruke til at kle på og forbedre sin delfin eller til andre spill i Miniklubb.

Følg barnets utvikling via e-post

Som medlem av Miniklubb får du jevnlig tilsendt en Foreldrerapport til din e-postadresse. I rapporten kan du følge med i hvordan barnet klarer sig i Miniklubb og se hvilke oppgaver barnet har løst. Miniklubb er også velegnet til å sitte sammen og snakke om oppgavene og annet i spillet. Dermed får du og barnet en god og lærerik kvalitetstid sammen. I skolen er det mange barn i samme klasserom med én lærer og veldig lite tid til hver enkelt elev. Derfor kan et spill som Miniklubb være til stor nytte for barnet utenfor skoletid, hvor det kan få mulighet til å fordype seg i oppgavene og lære nye ting i sitt eget tempo.