Morsomt, lærerikt og sikkert barnespill for 4-7 åringer

Miniklubb er et læringsspill av høy kvalitet med norsk tale, som forbinder seriøs læring med lek. Spillet er full av fantasifulle oppgaver - utviklet i samarbeid med foreldre, pedagoger og Nationalt Videnscenter for Læsning (DK). Miniklubb fungerer som et godt supplement til undervisningen i skolen eller som hjelp til en bra skolestart.

Norsk tale og ingen tekster
Morsomt og enkelt å spille
Masser av lærerike skoleoppgaver
Alle oppgavene har flere vanskelighetsgrader
Foreldrerapporter - følg barnets utvikling
Sikkert online spill uten chat og reklame
Utviklet i samarbeid med pedagoger og Nationalt Videncenter for Læsning i Danmark

En fantasifull undervannsverden for nysgjerrige barn

I Miniklubb får dit barn sin helt egen delfin og sammen ska disse to utforske en fantasifull undervannsverden - full av lærerike skoleoppgaver, morsomme bonusspill og sprøe figurer. I spillet møter dit barn den skrytende krepsen El Lobo, den kloke blekksprut -lærerinnen Marina, den skumle bølle-haien Benno og mange fler. I havets dyp kan ditt barn besøke spennende steder som Det Kreative Laboratoriet, Skilpadde-farmen og Haihula. Vi har lagt stor vekt på å skape et stemningsfullt utseende med bra musikk i Miniklubb - noe som stimulerer ditt barns fantasi og fremmer innlevelsen i spillet.

Miniklubb forbinder seriøs læring med lek.

Miniklubb er utviklet av erfarne spillutviklere i samarbeid med foreldre, pedagoger og nationalt Videnscenter for Læsning (DK) for å sikre en bra balanse mellom lek og læring. Spillet er utformet slik at læring via oppgaveløsning kommer først innen lek og gøy. Helt konkret belønnes ditt barn for hver oppgave som løses i spillet og belønningen - i form av gullmynter og perler, kan heretter brukes i spillet for å kjøpe bonusspill eller klær til den søte delfinen.

Alle oppgaver i Miniklubb er utviklet ut fra "Fælles Mål" - som er det danske Ministeriet for Børn og Undervisnings´s retningslinjer for undervisning i skolen. I oppgavene arbeides det blant annet med følgende:

Bokstaver, alfabetet, ord, stavelser og rim
Tall, matematikk, størrelse og vekt
Geometriske former
Fargelære
Klokken, timer og minutter

Det er enkelt å sette i gang

Når du har blitt medlem er det enkelt og kjapt å komme i gang med å spille Miniklubb. Fordi Miniklubb er et onlinespill krever det ingen installasjon og kan spilles på alle PC´er som har internettforbindelse. Når en oppgave er løst, lagres den automatisk og derfor kan dit barn neste gang det åpner Miniklubb kunne fortsette hvor det slapp - uansett om dere er på hytta eller hos besteforeldrene.